De keuze is gevallen op een hip geboortekaartje

Voor de komst van onze zoon heb ik een hip geboortekaartje uitgezocht op de website van Kisscards. De keuze die je op deze website hebt, zorgt ervoor dat iedereen wel een geschikt exemplaar kan uitzoeken. Dat is ook de reden waarom ik deze aanrader wil achterlaten op dit blog. 

Nog maar een paar weken wachten en dan is het voor ons zover. Het is ons eerste kindje en wij zijn zo dankbaar met dit geschenk. De mensen om ons heen zijn erg benieuwd wat het geslacht is en de naam. Maar dit hebben wij (tot nu toe) nog voor ons weten te houden.

hip geboortekaartje

Een gratis proefafdruk

De babykamer is erg hip en daarom moet het geboortekaartje dit ook zijn ben ik van mening. De kamer is al klaar en de proefafdruk die ik (gratis) heb besteld op de website van Kisscards, staat op de commode in de babykamer. Elke dag ga ik wel even naar het kamertje om weg te dromen hoe het zal zijn als wij straks gezinsuitbreiding hebben. De proefafdruk van de aankondiging van de komst van onze zoon maakte het gevoel extra speciaal. Toen deze binnen was, kwam alles wel heel dichtbij opeens. Nu is het aftellen tot wij de bestelling kunnen voltooien met de exacte gegevens van onze zoon.