Duikreizen levert mooie ervaringen op

duikreizen

In december was mijn zoontje jarig. Omdat mijn zoontje erg van zwemmen houd, en zijn hele leven al zwemt, wou ik hem verrassen met iets heel bijzonders. Ook hou ik zelf van zwemmen dus maakte de verassing nog makkelijker om te verzinnen. Ik had voor mijn zoontje en ik een complete duikreis geregeld bij vakantieduiker.nl. Hier bieden ze veel duikreizen aan, zag ik.

Niet goedkoper, maar wel mooier

duikreizen

Ik bezocht 2 weken voor de verjaardag de website van de georganiseerde duikreizen. Hierop zag ik dat er veel verschillende soorten duikreizen waren, maar vooral in het buitenland. Ik dacht zelf eerst aan een duikreis in eigen land maar na even wat gelezen te hebben op de website zat dat er helaas niet in. Dus moest ik maar iets regelen voor in het buitenland. Niet goedkoper, maar wel mooie gelukkig.

Over 3 weekjes is het zover

Nu het voorjaar bijna is geweest kunnen ik en mijn zoontje zich opmaken voor de duikreis die we gaan bemachtigen in het buitenland. Toen ik mijn zoontje er mee ging verassen was hij heel erg blij en sprong die een gat in de lucht. Over 3 weekjes in het dan zover, ik en mijn zoon gaan op duikreis!