Grijze hoed

Bekijk de stijlvolle grijze hoed bij Hatland. Op de site zie prachtige hoeden zoals de Vandiver die camouflage grijs, dus in grijstinten is. Onder de afbeelding van de Vandiver staat de prijs en daar weer onder twee bolletjes. Mocht een grijze hoed het niet zijn, de hoed is ook in camel te verkrijgen. Het is eenvoudig op de site te bekijken door het zandkleurige bolletje aan te klikken. Er staan nog meer modellen grijze hoeden, en de Winner zal waarschijnlijk een populair model zijn. Het is echt zo’n grijze hoed voor op een camping of festival. Maar Hatland heeft meer dan hoeden in de grijze kleur.

Hatland heeft veel hoeden

Naast de grijze hoed heeft Hatland andere hoeden. Bijvoorbeeld een strorieten hoed in de gelige kleur. Maar kijk ook eens voor een groene hoed. Het zit zo, grijs is neutraal, grijs is te combineren met zwart en alle andere kleuren. Maar dat is met een groene hoed ook. Beide hoeden hebben zulke neutrale kleuren dat het matcht met al je kleding en accessoires. Dan kun je bij Hatland ook nog filteren op functie. Links op de site staat product eigenschappen, en daar kun je aangeven of dat je een regen- of vissershoed wil, of juist een hoed die bescherming biedt tegen de zon.

Hoofddeksels zijn belangrijker dan menige denken

Dat een muts belangrijk is om onderkoeling te voorkomen is bij iedereen bekend. Maar een hoed kan ook een belangrijke functie hebben. Onderaan de site kun je extra informatie lezen. Bedenk dat een tuinman tijdens zomers hitte niet voor niets een strohoed draagt, dat is om zonnesteek of anders bevangen door de warmte te voorkomen. Hatland heeft hoofddeksels in de volle breedte. Zij hebben hoeden die je als accessoire kan dragen, maar ook die bescherming bieden, en dat geldt ook met de petten en mutsen. Bekijk dus de site van Hatland, lees de informatie aandachtig door, en maak je keuze voor het juiste hoofddeksel.