Jong beginnen met je rijbewijs

rijlessen

Vanaf 16 of 17 jaar kun je bij rijschool tempo beginnen met rijlessen in Nijmegen. 30 jaar ervaring zorgt ervoor dat we alle leerlingen begeleiden via een opbouwende instructiekaart. Door de positieve manier van feedback krijg je meer zelfvertrouwen waardoor je sneller en veilig door het verkeer heen kunt. Gedegen onderzoek heeft uitgewezen dat men op de leeftijd van 16,5 tot 17 jaar het slagingspercentage erg hoog is. Bij 2Todrive kun je onder begeleiding van een coach rijervaring opdoen. Omdat jongeren eerder beginnen met rijlessen zijn ze minder betrokken bij aanrijdingen dan ervaren bestuurders. Door het rijden met een coach heb je de kans meer ervaring op te doen. De coach kan een ouder zijn of een goede kennis van de leerling.

rijlessen in Nijmegen

Gratis een proefles

Een klein familiebedrijf wat al meer dan 30 jaar rijlessen in Nijmegen en omgeving verzorgt. Door een gratis proefles te nemen zul je ervaren dat je te maken hebt met de voordeligste en beste rijschool in de omgeving van Nijmegen. Bij onze rijopleidingen staat de leerling centraal, leerlingen kunnen zelf bepalen wanneer zij les nemen en waar zij opgehaald willen worden. Online via een app kan de leerling dit zelf instellen.

Ook als je onzeker bent op je gemak autorijden

Rijlessen

Ook als je faalangst hebt of onzeker bent biedt rijschool Tempo je een maatwerkopleiding om je rijbewijs te behalen. De instructeurs zijn speciaal opgeleid om met leerlingen om te gaan die onzeker zijn of faalangst hebben. Met plezier en zonder bang te zijn zul je de weg op gaan en het autorijden leuk vinden.