Live Chat voor Vastgoed en Makelaardij

Klantenservice

Op het moment staan er zo’n zestigduizend woningen te koop en dan zijn alle huurhuizen nog niet meegerekend. Deze jaren is het zo druk op de woningmarkt en stijgen de prijzen alleen maar. Mensen willen zo snel mogelijk een bezichtiging en zoeken contact met verschillende makelaars. Omdat er een hele hoge druk staat op een bod uitbrengen, deze weer overbieden of afgewezen worden. Is tijd hier van groot belang. Hoe sneller de verkoop makelaar het bod kan uitbrengen naar de verkopers hoe eerder de eventuele kopers de kans krijgen op het object te kunnen kopen. Een Live chat kan een uitzonderlijke rol spelen bij deze tijdsbesparing. Zo kunnen bezichtigingen via deze weg worden ingepland of voorwerk worden gedaan voor de makelaar.

Wat is een Live Chat?

Een live chat is een chat waar elk moment van de dag een chat in behandeling wordt genomen binnen dertig seconden. Een live chat is gunstig voor bedrijven die zich bezig willen houden met zijn of haar eigen specialiteit en niet met al het voorwerk die door elk ander gedaan zou kunnen worden. Dit scheelt de specialisten veel tijd en de eventuele klanten worden sneller geholpen dan dat ze moeten wachten tot een druk bedrijf op hun mailtje reageert of de telefoon opneemt.

Waarom Chatkracht als Live chat?

Chatkracht is een ondernemend bedrijf die verschillende aspecten van communicatie gebruikt om bedrijven zo goed mogelijk te helpen. Zo nemen de medewerkers van Chatkracht de telefoon op maar reageren ze ook buiten de live chat om ook op mailtjes, Whatsapp of Messenger. Iedereen van Chatkracht streeft naar maximale klanttevredenheid en alle medewerkers worden goed op de hoogte gehouden van de actuele ontwikkelingen van elk bedrijf. Deze informatie wordt verkregen via het zogeheten kenniscentrum hier staan alle ontwikkelingen binnen het bedrijf op? Wilt u nou meer weten? Check onze site. www.chatkracht.nl