Schoonmaakbedrijf dat ook onderhoud doet

In Eindhoven vind je een schoonmaakbedrijf dat hulp kan bieden op allerlei aspecten rondom schoonmaak en onderhoud. Naast periodieke schoonmaakdiensten, kunnen zij bijvoorbeeld ook ingeschakeld worden voor tuinonderhoud of vloeronderhoud. Daar houdt het niet op, ook het verwijderen van graffiti, het reinigen van tapijt of gevel en het wassen van de glazen zit in hun assortiment aan mogelijkheden. Je kunt ook bij dit bedrijf terecht voor het reinigen en conserveren van kozijnen. Wil je meer weten over waar je dit schoonmaakbedrijf uit Eindhoven voor kunt inschakelen? Kijk dan op de website: www.j-sbedrijfsdiensten.nl.

In heel Noord-Brabant

Het schoonmaakbedrijf is gevestigd in Eindhoven, maar voert werk uit in de gehele provincie van Noord-Brabant. Je kunt de details vinden op www.j-sbedrijfsdiensten.nl. Op de website www.j-sbedrijfsdiensten.nl kun je ook terecht voor de contactgegevens. Het bedrijf is ongeveer 30 jaar geleden opgericht en heeft sindsdien meerdere klanten verworven. Een aantal van deze klanten zijn bijvoorbeeld Rabobank, Ergonomique en Edimax. Op www.j-sbedrijfsdiensten.nl kun je ook een offerte aanvragen. Zo krijg je een idee van wat de kosten zouden zijn voor het werk dat jij wil laten uitvoeren, of dat nu onderhoud of schoonmaak is.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en OSB-keurmerk

Bij www.j-sbedrijfsdiensten.nl staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen centraal. Dit betekent dat er niet alleen aandacht wordt besteed aan economische aspecten, maar ook aan mens en milieu. Het schoonmaakbedrijf wil een eerlijke prijs bieden en in haar werkzaamheden op alle levels daarbij mens en milieu in acht nemen. Daarnaast heeft het bedrijf een OSB-keurmerk, dat aangeeft dat het bedrijf professioneel is en haar zaken in orde heeft. Wil je meer weten over het bedrijf of de contactgegevens, kijk dan op www.j-sbedrijfsdiensten.nl.