Seo bedrijf in Eindhoven

seo eindhoven

Op het internet zocht ik naar het zoekwoord “seo Eindhoven” omdat ik graag mijn marketing door een extern bedrijf wilde laten uitvoeren. Al snel zag ik dat er heel erg veel bedrijven waren die mij konden helpen. Om een keuze te kunnen maken besloot ik om reviews te lezen. Een bedrijf sprong echt boven iedereen uit, daarover las ik alleen maar positieve berichten. Ik besloot om telefonisch contact met hen op te nemen. Een vriendelijke vrouw nam de telefoon op en vroeg waar zij mij mee kon helpen. Samen planden wij een afspraak in om langs te komen. Graag wilde ik meer informatie ontvangen over hun diensten in een gesprek.

seo eindhoven

Gelijk resultaat

Toen ik een aantal dagen later bij het seo bedrijf in Eindhoven aankwam, werd ik vriendelijk begroet. Een marketingmedewerker ging met mij rond de tafel zitten. Hij legde aan mij uit dat zijn meestal begonnen met een websiteanalyse. Op die manier konden zij gelijk mijn website verbeteren. Daarnaast gingen zij er voor zorgen dat ik hoger in de zoekmachines zou eindigen. Als er binnen de afgesproken tijd geen resultaat geboekt was, zou ik niet hoeven te betalen. Binnen een maand stond ik al hoger, hun dienst was mij geld helemaal waard.