Status en comfort

Woolrich jas

Het dragen van een Ralph Lauren item zal altijd een bepaald level van status en stijl met zich meebrengen. Het dragen van een ralph lauren t shirt is dan ook een snelle manier om ervoor te zorgen dat je er verzorgd en stijlvol uitziet. Ieder shirt is voorzien van het iconische, tijdloze Ralph Lauren logo en heeft ook de tijdloze, nette uitstraling die te verwachten is van het merk. Ondanks dat de shirts vaak worden gecombineerd met korte broeken, zijn de shirts ook op een nette manier te combineren met jeans of pantalons. Ook kunnen de t shirts mooi gecombineerd worden met bijvoorbeeld zwembroeken voor op het strand of voor op de boot.

Wereldberoemd en veelzijdig

Ralph Lauren, iedereen heeft weleens gehoord van dit iconische merk. Het is een merk dat een bepaalde status met zich meebrengt. Het is een wereldwijd beroemd merk en de naam heeft dan ook zeker wel wat waarde. Het ralph lauren t shirt komt in verschillende uitvoeringen en kleuren waardoor het een must have item is voor een welgevormde kledingkast. Of er nu gekozen wordt voor een van de simpele uitvoeringen of de uitvoering met een van de prints. De shirts zijn verkrijgbaar in verschillende maten maar ook in verschillende materialen en patronen.

Voor iedereen

Doordat de shirts in verschillende varianten verkrijgbaar zijn, hebben de collecties voor iedereen wel iet. Of er nu liever gekozen wordt voor een nauwgesloten, strak shirt of voor een iets los zittend model, er is voor iedereen iets te vinden. Het Ralph Lauren logo is op ieder shirt terug te vinden, al dan niet als het oorspronkelijke logo dan in het grote design op de voorkant.  Als deze shirts gedragen worden is het voor iedereen in de omgeving duidelijk dat er gekozen kan worden voor comfort en stijl.