Tip: mechanische ventilatie reinigen

mechanische ventilatie reinigen

In de afgelopen week heeft JCpropertycare ons mechanische ventilatie gereinigd. Dit was nodig omdat we merkte dat er al enige tijd een wat stoffige en vieze lucht heerste in ons bedrijf. Eerst dachten we dat er iets vies ergens zou liggen en dat daar de stank vandaan kwam. Maar na wat vergaderen in het bedrijf kwamen we uit bij de ventilator. Het leek ons dat daar iets aan markeerde dus we hebben er niet aan getwijfeld om contact met een bedrijf op te nemen.

Meer risico op gezondheidsklachten

Voor de reiniging van onze ventilatie gingen we naar JCpropertycare. We namen contact met hun op nadat we op de website kwamen door te zoeken op ”mechanische ventilatie reinigen”. Op de website lazen we dat je met een slechte ventilatie meer risico loopt op gezondheidsklachten zoals aandoening in de longen, hoofdpijn en slaapproblemen. Toen we dat lazen wisten we dat we onmiddellijk contact moesten opnemen met het bedrijf.

Vrijwel meteen een veel frissere lucht

mechanische ventilatie reinigen

Onze mechanische ventilatie reinigen, dat is wat we hebben overgelaten aan JCpropertycare. Het reinigen heeft het bedrijf uiteindelijk prima gedaan. Toen de reiniging had plaats gevonden merkte we vrijwel meteen een verschil; een veel frissere lucht in onze bedrijfsruimte. We zijn het bedrijf zeer dankbaar en we nemen voortaan jaarlijks contact op voor de reiniging van onze ventilatie.