Tip van mama: laat hier jouw scriptie nakijken op Nederlands

scriptie nakijken op Nederlands

scriptie nakijken op NederlandsToen ik het aan het afstuderen was, liet ik mijn scriptie nakijken op Nederlands. Mijn moeder begon hierover en zelf had ik hier nog niet eens over nagedacht. Zij had hem namelijk voor mij doorgenomen, maar wist bijna zeker dat er nog fouten in zaten. Ook had het haar heel veel tijd gekost en gaf ze toe dat ze het liever niet nog eens wilde doen. Daarna is zij voor mij gaan zoeken of er andere oplossingen waren. Gelukkig was dit het geval en had zij zelfs al een mailtje gestuurd om te vragen of er nog een plekje voor mij was. 

De kosten

Toen dit het geval bleek te zijn, heb ik mijn scriptie diezelfde nog laten nakijken op Nederlands. Zelf ben ik niet heel erg goed in taal, dus er zijn nog flink wat verbeteringen aan te pas gekomen. De prijs viel mij heel erg mee. Als het duurder was geweest, had ik het er nog steeds voor over gehad. Hierdoor heb ik namelijk iets ingeleverd wat foutloos was en dat maakt meteen een goede indruk. Mocht jij meer informatie hierover willen, dan raad ik jou aan om een kijkje te nemen op de website van Guido Wolfs.