Vloer renovatie groot succes

vloer renovatie

In de afgelopen zomer hebben wij het bedrijf JouwVloeren ingeschakeld voor vloer renovatie. Dit was echt hard nodig. Zo zaten er op onze vloer allemaal vlekken en lelijke krassen. Vooral de wijnvlekken hebben voor ons de druppel gegeven om een bedrijf bij ons de vloer te laten renoveren. Maar een vloer renovatie doe je niet zomaar, namelijk 1 keer in de 15 jaar, dus we hebben het echt serieus opgepakt.

We hebben vervolgens een deal geslotenvloer renovatie

Van kennissen hadden we wel eens gehoord dat als je je vloer laat renoveren dat het dan alleen nog maar lelijk word. Toen wij dit hoorde wilde we een bedrijf van de bovenste plank onze vloer laten renoveren. We zochten wat op Google en vroegen aan onze buren, die ook houten vloeren hebben, of ze nog een adresje hadden van een bedrijf die vloeren renoveert. Na de nodige informatie te hebben opgedaan kwamen we uit bij Jouwvloeren. Hier hebben we vervolgens een deal mee gesloten nadat we zagen dat de prijzen meevielen.

We keken uit over een prachtig gerenoveerde vloer

Toen de vloer geschuurd was en gelakt konden we een dag geen gebruik maken van de vloer. Dat was voor ons niet een heel groot probleem maar voor onze meubels wel. Ook hier had JouwVloeren een oplossing voor; ze regelden een container voor de tijdelijke opslag van onze meubelen. Uiteindelijk toen alle meubels weer terug waren op de plek waar ze hoorden te staan, keken we uit over een prachtig schone gerenoveerde vloer. Vloer renovatie is dus echt een aanrader