Yoga in Roermond; goed zorgen voor jezelf

In een drukke chaotische wereld is het van groot belang om af en toe een momentje voor jezelf te pakken. Even tot jezelf komen en de rust pakken die je zo nodig hebt. Dit kan met yoga in Roermond bij  Transcendente Meditatie.

Kennis maken met yoga

Yoga in RoermondEen vriendin van mij volgt al heel lang Yoga, het helpt haar om te ontspannen en een flexibeler lichaam te krijgen. Zij volgt Yoga 2 keer in de week en vroeg mij om een keer mee te gaan. Na het lezen van allerlei positieve verhalen erover, stond ik te popelen om yoga in Roermond ook eens te proberen. Baadt het niet, dan schaadt het niet zeg ik altijd maar. Dus op een dag gingen wij met zijn tweeën naar yoga! De instructrice was erg aardig en vroeg of ik al eerder ervaring had met yoga, maar dit had ik niet. Tijdens de les gaf ze mij dan ook extra aandacht; ze gaf aanwijzingen en als ik een bepaalde oefening niet goed mee kon doen, gaf ze alternatieven. Erg fijn, want zo kon ik de les toch nog zo goed mogelijk mee volgen.

Probeer het eens!

Sommige oefeningen waren wat lastig, maar ik merkte al snel dat het een gunstige invloed had op mijn lichaam en geest. Ik raad het dan ook zeker aan om yoga eens te proberen.