Actief bedrijfsuitje Utrecht

Ben jij op zoek naar een leuk bedrijfsuitje waarbij je samen met je medewerkers lekker actief bezig bent in Utrecht of omstreken? Dan hebben wij van Boksen als metafoor actief bedrijfsuitje Utrecht het perfecte bedrijfsuitje voor jullie, namelijk sparren met je team of een workshop communiceren onder druk om effectiever te communiceren. Een workshop waarbij boksen wordt gebruikt is niet alleen leuk maar ook erg leerzaam en spannend. Ook leer je goed samenwerken. Dit bedrijfsuitje is gemaakt voor iedereen, je hoeft geen goede conditie ETC. te hebben. Heb je werknemers die niet kunnen mee kunnen doen vanwege een handicap of blessure? Geen probleem, want zelfs daar hebben we een oplossing voor. Deze werknemers kunnen dan bijvoorbeeld foto’s maken of filmen

Planning

Hoe ziet de planning van het actief bedrijfsuitje Utrecht er nou ongeveer uit  en wat kan je verwachten? De workshop of boksclinic begint ten eerste met een korte introductie en instructie over je houding tijdens het boksen, stoten plaatsen, afweren en natuurlijk ook ontwijken. Vervolgens doen alle werknemers een 0-meting voor het gevecht om te kijken hoe ze denken dat ze zullen reageren.

Contact

De begeleiding tijdens het bedrijfsuitje is volledig in handen van Rob Rijk. Hij heeft in de jaren tachtig veel ervaring opgedaan met boksen op nationaal niveau.