Bezoek de sauna nu met je familie, vrienden of alleen

Sauna

Wil jij samen met je familie, vrienden of kennissen genieten van de sauna? Bij Thermen Nijmegen kan dat. En bij Thermen Nijmegen werkt het op een hele andere manier. Hier betaal je alleen voor de tijd dat je gebruik maakt van de sauna. Zo hoef je niet te betalen voor een hele dag, terwijl je geen eens een hele dag gebruik zou maken van de sauna.

Arrangement

Persoonlijke ervaring bij deze sauna

Afgelopen maand ben ik samen met mijn vriendinnen naar Thermen Nijmegen geweest. We hadden dit bedacht, omdat we met ze allen die week hard hadden gewerkt en we de rust even nodig hadden. Een van ons had het idee om naar de sauna te gaan, maar overal was het best duur en moest je betalen voor een hele dag. Toen kwamen wij Thermen Nijmegen tegen en zagen wij dat je niet voor een hele dag hoeft te betalen, maar alleen voor de tijd dat je gebruik maakt van de sauna. Per minuut betaalde we 12 cent en dit vonden wij super voordelig. Wij hebben dan ook gelijk opgebeld om te reserveren, zodat zij weten dat wij met 5 mensen in totaal komen. Dat was allemaal in orde en werd gelijk geregeld. Toen we daar aankwamen werden we met open armen ontvangen en werden we goed verder geholpen. Er hing ook een zeer fijne sfeer rond.

Lichaam

Meer weten?

Wil je meer weten of wil je ook graag gebruik maken van de sauna? Stop da met zoeken, want Thermen Nijmegen heeft dit voor jou!  Op de website staat ook veel informatie over Thermen Nijmegen zelf, maar ook over de sauna en meer. Veel plezier alvast!