Dartborden gezocht voor onze kantine

Wij zijn afgelopen week met man en macht druk opzoek geweest naar dartborden! Onze kantine hebben wij volledig laten verbouwen. Al het meubilair hebben wij vervangen voor nieuw en de bar heeft een frisse look gekregen. Echter missen wij nog het een en ander aan onze muren! Daar willen wij graag verandering in zien te brengen.

Voorheen hadden wij hier dartborden hangen en die willen wij graag weer terug zien te krijgen. Helaas heeft mijn man dit tijdens de verbouwing ook weggegooid. Balen natuurlijk, aangezien wij nu met spoed opzoek moesten naar nieuwe borden. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die het kan leveren.

De dartborden hadden wij snel gevonden!

Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van dedartshop.nl. Hier zagen wij zowel aantrekkelijke prijzen alsmede voldoende in het assortiment. De keuze was dan ook snel gemaakt en wij zijn dit gaan bestellen. Nog geen twee dagen later hadden wij onze bestelling al in ontvangst mogen nemen. De borden werden meteen aan de muur gemonteerd en onze vaste gasten zijn hier enorm blij mee.