De beste hulp bij schulden in Utrecht vind je bij NCM Bewindvoering

Uit de schulden komen

Ben je woonachtig in Utrecht en ben je op zoek naar hulp bij schulden Utrecht om zo een goed bewind te vinden die jou kan helpen met het aflossen van de schulden die je in de loop van de jaren hebt opgebouwd? Dan ben je bij NCM Bewindvoering aan het juiste adres. Dit bewind kan namelijk erg veel betekenen voor de klant. 

Een intakegesprek met het bewind 

Om van start te gaan vind het bewind het altijd erg prettig om een kennismakingsgesprek met de klant te hebben. Tijdens dit gesprek worden de financiële problemen die de klant in kaart gebracht. Er zal ook direct een passende oplossing worden gezocht en er wordt vervolgens een budgetplan opgesteld. Na de intake zullen de instanties die te maken hebben met de schuld van de klant direct geïnformeerd worden. De klant zal op ieder gewenst moment naar de inzage kunnen hebben van de transacties door middel van een persoonlijke speciale inlogcode. 

Uit de schulden komen

Privacy van de persoonlijke gegevens

NCM Bewindvoering hecht erg veel waarde aan de privacy van haar klanten. Hierdoor zal het bewind ook altijd erg zorgvuldig omgaan met de persoonlijke gegevens van haar klanten.  Voor hulp bij schulden Utrecht ben je bij dit bewind absoluut aan het juiste adres. Neem voor meer informatie even een kijkje op de website.