Vlucht vertraagd en geen verdere info

Zo typisch dat een vlucht vertraagd en dat de vliegmaatschappij niet meer informatie geeft. Het enige wat je dan kan doen is helaas geduldig wachten tot er meer info wordt gegeven door de maatschappij of luchthaven zelf. Hopelijk vertrekt onze vlucht nog vandaag of we hebben al een dag minder vakantie. Jaren later gebeurt nog steeds hetzelfde en nog steeds weet je niets.

Navraag bij airline-refund

Op de site airline-refund.com heb ik gevraagd wat ik kan doen in dit geval. Het ergste vind ik dat ze geen info geven of kunnen geven. Niemand weet iets en je moet maar wachten. Ik weet dat ik altijd een claim kan indienen voor compensatie door vlucht vertraagd. Ik wacht nog even af en dan ga ik het maar doen. Ik zal wel zien hoe het dan afloopt. Is mijn dossier goedgekeurd of niet? Wachten doe ik al altijd…