De Tamaris nieuwe collectie is beter dan ooit tevoren

Tamaris nieuwe collectie

Tamaris nieuwe collectieVorige week zag ik van Tamaris de nieuwe collectie op internet en toen was ik meteen verkocht. Ik wilde direct meerdere modellen hebben, maar dat is natuurlijk een beetje overdreven. Uiteindelijk heb ik meerdere sneakers gekocht, maar die wilde ik niet allemaal gaan houden. De webshop waar ik dit bestel is ongelofelijk fijn en heeft het grootste aanbod. Degene waar ik het over heb, heet Shoetime. Deze heb ik leren kennen door een tip van een vriendin. Zij had hier hele goede ervaringen mee en raadde mij toen aan om ook eens een kijkje te nemen.

Super snelle service

Toen ik mijn pakket met schoeisel van Tamaris uit de nieuwe collectie binnen kreeg, was dit al twee dagen nadat ik de bestelling had geplaatst. De levering was dus ongelofelijk snel en dat komt goed uit, want ik ben ongelofelijk ongeduldig aangelegd. Toen ik ging passen, had ik het geluk dat twee van de drie niet lekker zaten. De keuze was daardoor snel gemaakt en degene die ik niet wilde, heb ik toen geretourneerd. Het geld hiervan had ik al na 4 werkdagen weer terug op mijn rekening. Mocht jij ook op zoek zijn naar iets nieuws, kijk dan zeker eens bij deze winkel.