Gabor sneakers zijn van super kwaliteit

Gabor sneakers

Gabor sneakersEen tijdje terug heb ik na 4 jaar mijn Gabor sneakers toch maar vervangen. Soms heb je gewoon een paar dat altijd goed zit en wat je het liefst iedere dag draagt. Dat had ik bij deze en daarom was ik er ook een beetje aan gehecht. Na deze lange tijd begonnen ze alleen wel echt aan hun einde te komen. Dit is ook niet zo gek, want ik droeg ze het liefst altijd en overal. Ongeveer 75% van de tijd had ik deze aan, dus zij zijn hun geld wel echt waar geweest. Om die reden wilde ik perse weer nieuwe schoenen van dit merk, want dan kon ik er weer zoveel draaggenot uithalen.

Heel veel aanbod

Mijn Gabor sneakers heb ik gekocht via internet, want daar is het aanbod gewoon een stuk groter. Om die reden was het kiezen dit keer wel iets lastiger. Er waren een aantal kleuren die mij heel erg aanspraken. Uiteindelijk ben ik gegaan voor degene die het meest neutraal is, want dan kan ik ze het makkelijkste combineren. Mijn aankoop bij Durlinger was al na een dag in huis, dus ik heb helemaal niet lang erop hoeven wachten. Neem zeker eens een kijkje bij deze webshop voor het gehele assortiment!