Deze Airstream verhuur moet je kennen

Airstream verhuur

 

Airstream verhuur

In Hoek van Holland heb ik de beste Airstream verhuur van Nederland gevonden. Hier was ik namelijk naar op zoek van een evenement voor het bedrijf waar ik werk. Wij gaan namelijk over een tijdje op een beurs staan en daarvoor wilden wij graag een opvallende stand. Je kon er ook eentje van de organisatie daar huren, maar dan zou hij heel erg standaard zijn. Op deze manier hopen wij dat er meer mensen een kijkje komen nemen en dat wij zo mogelijke klanten aan ons kunnen binden. Mijn leidinggevende gaf mij een budget en toen ben ik gaan zoeken naar andere mogelijkheden.

Neem hier eens een kijkje

Uiteindelijk kwam ik al heel erg snel uit bij deze Airstream verhuur. Deze had ik al wel eerder gezien, maar ik wist nooit dat deze zo heetten. Toen ik het aan mijn baas vertelde, had hij eerst ook geen idee waar ik het over had. Daarna heb ik hem foto’s laten zien van hun website en daar werd hij meteen enthousiast van. Direct na dit gesprek ben ik toen gaan bellen om te vragen of zij nog een plekje voor ons vrij hadden op de betreffende dag. Gelukkig was dit het geval en toen heb ik meteen geboekt!