Eindelijk gaan wij een sauna kopen

Samen met mijn vriendin heb ik besloten dat een sauna kopen een geweldig idee is. In ons oude huis hadden wij namelijk een sauna en dat beviel ons heel erg goed. Het nieuwe huis waar wij in wonen is veel groter en moderner, maar wij missen de sauna zo erg dat wij toch wel echt een sauna willen kopen.saunawand

NieuwAtlantis

Voor de sauna zijn wij naar de showroom van NieuwAtlantis gegaan. Wij hadden dit bedrijf gevonden doordat wij via het internet op zoek waren gegaan naar een bedrijf waar wij een sauna konden kopen.

In de showroom van NieuwAtlantis keek ik mijn ogen uit, omdat er een heel groot aanbod was aan alles op wellness gebied. Er waren wel een paar eisen die wij hadden. Onze oude sauna was een beetje aan de kleine kant en daarom wilde wij deze keer een grotere sauna kopen. Samen met mijn vriendin heb ik een hele mooie sauna uitgekozen en deze paste mooi in ons budget.

De sauna kon niet in de auto en daarom hebben wij deze laten bezorgen door NieuwAtlantis.

Op de afgesproken datum werd de sauna afgeleverd bij ons thuis. Wij hebben de sauna al een paar keer gebruikt en wij zijn er heel erg blij mee!