Eindelijk van die obstakels af!

pedicure Naaldwijk

Vorige week heb ik mijzelf laten behandelen bij de pedicure. Ik ging naar pedicure Naaldwijk omdat ik al mijn hele leven last heb van een aantal wratten op mijn handen. Omdat de handen altijd zichtbaar zijn in het bijzijn van anderen stoorde ik er enorm aan. Als ik ze zelf niet zou zien zou ik me er ook minder druk om maken. Maar nu ze in het zicht zijn en ik er elke dag mezelf mee confronteer, maakte ik 3 weken geleden een afspraak bij de pedicure.

Er werken hele aardige mensen

De afspraak die ik had gemaakt vondt vorige week plaats bij de pedicure in Naaldwijk. In die pedicure daar werken hele aardige mensen die zich heel goed kunnen inleven in een ander. Bij binnenkomst heb ik een tijdje gepraat over hoe en wat er ging gebeuren. Maar na een half uurtje was het dan zover; de wratten mochten verwijderd worden. De behandeling ging er goed en ik voelde nauwelijks tot geen pijn.

Voel me veel vrijer pedicure naaldwijk

Nu de wratten zijn verwijderd door de pedicure in Naaldwijk, voel ik me veel vrijer dan voorheen. Ik kan weer lekker mijn handen in het rondslingeren en ik hoef me nergens meer voor te schamen. Ik ben erg blij dat de behandeling heeft plaatsgevonden, al vond ik het in het begin een beetje spannend.