Fleece truien borduren bij een extern bedrijf

Ik zocht naar fleece truien borduren voor mijn eigen bedrijf. Ik heb onderhand nu veertig werknemers en het leek mij een goed plan om bedrijfskleding in te voeren. Omdat we professioneel en gestructureerd te werk gaan, is het een uitstekende keuze om dit te gaan doen. Ik vroeg aan mijn werknemers wat ze er van vonden en het leek ze meteen een goed idee. Ook kwamen er wat voorstellen binnen, wat ik erg kan waarderen. Waarom nou fleece truien? Nou, we werken veel buiten, we moeten dus echt ervoor zorgen dat onze werknemers beschikking hebben tot warmte. Door dit echt zelf te doen, namelijk door het uitreiken van bedrijfskleding, weet je in ieder geval zeker dat je goed zit.

Op maat laten maken

Een logo hebben we al jaren, nu was het alleen nog zaak om dit logo op de fleece truien te laten borduren. Maar waar doe je dit? Via via kwam ik op een goede website terecht, en tevens uitstekend bedrijf, waar ik direct contact mee heb opgenomen. Dit ging allemaal zeer vlot en de tarieven waren naar mijn inzien goed te handhaven. Binnen enkele weken hadden we de truien al binnen en kon ik mijn geluk niet op. We hebben met z’n allen de kleding uitgezocht en aan gedaan. Het ziet er prachtig uit, daarnaast is het bedrijf ook stukken professioneler.