Ik ben gewoon gek van korte leren jasjes heren

Leren jas

Al sinds mijn jonge tienerjaren ben ik een grote favoriet van korte leren jasjes heren. Vooral de bikers modellen blijven mij bekoren! Ze zitten niet in de weg als je met de auto rijdt. Ook voor de motor zijn ze uiteraard ideaal! Onlangs kocht ik online een mooie lamsleren korte jas. Ik heb al vaker online kleding gekocht, maar nog nooit een leren jasje. Dus dat was wel even spannend. Maar geen nood: het is gewoon wat ik ervan verwachtte! De levering verliep zonder problemen en de jas is van prima kwaliteit!

Stoer en elegant tegelijk

Leren jas

De jas die ik gekocht heb, heeft handige steekzakken die je kunt dicht ritsen. Daarnaast zijn er nog een paar zakken voorzien: heel handig om allerlei spullen in op te bergen! Het leer heeft een mooie wassing en daardoor een stoere look. Ik heb gekozen voor een mooie afwerking aan de polsen en de kraag. Dit geeft het jasje een extra cool uitzicht! En qua prijs mag ik ook niet klagen. Als je de kwaliteit bekijkt, ben ik zeker dat je nergens anders beter vindt!