Goede hulp gehad bij het boeken van reizen Vietnam en Cambodja!

Mijn beste vriendin en ik wilden graag op reis, dus wilden we reizen Vietnam en Cambodja omdat deze twee landen ons erg aanspraken vanwege de rijke cultuur en de prachtige natuur. Nu zijn wij al een aantal keer in Azië geweest, maar nog nooit in de zojuist genoemde landen, dus we wilden goed voorbereid op reis gaan. Mekong Reizen heeft ons hier heel erg goed bij geholpen!

Een goede voorbereiding is het halve werk

Ik kan soms nogal chaotisch zijn en als ik op reis ga naar een onbekende plek, dan vind ik dat heel spannend. Een goede voorbereiding is echt heel belangrijk, dus ik was erg blij met de hulp van Mekong Reizen. We hebben ze gewoon een mail gestuurd met de vraag waar wij op moesten letten als we reizen Vietnam en Cambodja zouden boeken en hoe het bijvoorbeeld zat met ons visum, het weer, de valuta en misschien nog andere dingen die we over het hoofd zagen. De medewerkers van Mekong Reizen zijn ontzettend behulpzaam, professioneel en aardig en namen echt de tijd voor ons om ons van duidelijke informatie te voorzien. We konden trouwens ook meteen de reis bij ze boeken dus dat hebben we ook maar meteen gedaan! We vertrekken volgende week en ik kijk echt uit naar de bijzondere reizen Vietnam en Cambodja!