Snowboarden? Doe altijd een helm op!

snowboard-kopen

Als jij ook zo houdt van op wintersport gaan iedere winter, het liefst 2 keer, met carnaval en met kerst, dan weet je vast ook dat snowboarden en skiën best gevaarlijk kan zijn. Het is daarom echt heel erg belangrijk dat je ervoor zorgt dat je jezelf goed beschermt tegen gevaar. Het gevaarlijkste op de piste is vallen. Daarom zou ik een snowboard helm echt van harte aanraden. Het is echt slim om een helm te dragen. Ik heb het mezelf sinds kleins af aan aangeleerd en zal nooit op de piste te vinden zijn zonder helm. Ik zorg er gewoon voor dat ik ‘m op heb.

Oppassen voor lawines: blijf op de piste

In de bergen op de piste, zijn lawines altijd een gevaar. Dus weet wat je doet, en ga nooit zonder gids off-piste. Snowboard en snowboard bindingen kopen, en dan netjes op de piste blijven, dan is er niets aan de hand. Lawines zijn vooral gevaarlijk in gebieden met veel losse sneeuw. Die gebieden die vaak buiten de pistes liggen, worden ook niet gecontroleerd. Daardoor is het gevaar dat op zo’n plek een lawine ontstaat ook veel groter, en dat wil je natuurlijk voorkomen. Veilig gedrag is gewoon belangrijk. Niet alleen als je sport, maar ook in je dagelijkse leven. Sommige mensen onderschatten de risico’s van snowboarden enorm. Dus kijk uit en heb lol op een verantwoorde manier.

Met stijl op de piste te zien zijn

Ik hou ervan om een snowboard pak, compleet met matchende snowboard schoenen en al erbij te kopen. Allemaal met hetzelfde patroon. Ik vind dat heel leuk. Ik hou ook in het dagelijkse leven wel van mode en van mooie kleren, en dat is op de piste zeker niet anders. Het is het zeker waard om een outfit voor jezelf te scoren waar je je echt prettig in voelt. Voor sommige mensen zal het niet zoveel uitmaken, maar voor mij wel.