Leuke bijbaan Veldhoven

Ik hou van shoppen en make-up. Ik vind dit echt geweldig. Helaas is dit een vrij dure hobby. Daarom moet ik natuurlijk op zoek gaan naar extra geld hiervoor. Hiervoor ben ik dan ook op zoek gegaan naar een bijbaan. Met de zoekterm leuke bijbaan Veldhoven ben ik terechtgekomen op de website van Mc Donalds. Ik vond het positief dat ik meteen wist wat ik hier kon verdienen. Bovendien zag ik dat er rekening werd gehouden met mijn wensen. Ik ben dan zo snel mogelijk gaan solliciteren en ben snel mogen starten. 

Mijn ervaring met deze bijbaan
Intussen heb ik deze job kunnen uitproberen. Hier ben ik dan ook zeer tevreden over. Ik wist vooraf wat ik kon verwachten qua loon, qua taken enzovoort. De collega’s kende ik nog niet, maar deze vielen zeer goed mee. Ik kon echt rekenen op hulp van hen. Bovendien werd er zeer goed rekening gehouden met mijn rooster, wanneer ik kon werken. Op deze manier kon ik deze bijbaan gemakkelijk inplannen en combineren met mijn andere werkzaamheden. Zeer handig dus, en zo kan ik ook meer genieten van het leven door mijn extra inkomsten hierbij!