Leuke Gabor enkellaars

Tegenwoordig bestel ik mijn Gabor enkellaars alleen maar online. Nadat ik meerdere pogingen heb gedaan om met de auto naar de stad te gaan, ben ik daar helemaal klaar mee. Voor een paar weken terug heb voor het laatst een poging gedaan om voor mijzelf nieuwe schoenen te gaan kopen. Winkel in en winkel uit, maar steeds zonder een enkele aankoop. Inmiddels werd mijn humeur er ook niet beter op en bij het minste of geringste stond ik op ontploffen. Tot ik op een gegeven moment een winkel binnen liep en waar de verkopers meer oog voor zichzelf hadden dan voor de klanten, ben ik echt uit mijn slof geschoten.  Gabor enkellaars

Nooit meer naar de winkel

Tegenwoordig ben ik erachter gekomen dat je op de website bij van Bommel schoenen veel en veel makkelijker je schoeisel kan kopen en ook de Gabor enkellaars, waar ik al een tijd naar op zoek was. Waarom heb ik deze site niet eerder gevonden, dan had ik mij niet zo lopen ergeren in de stad. Toen ik op deze website het merk intypte, kwamen er al vele leuke modellen tevoorschijn. Wat ook leuk is dat hier een paar laarzen stonden met 305 extra korting als je deze online besteld.