Onderrug pijn eindelijk weg!

Ik had vreselijk veel last van onderrug pijn. telkens als ik lange afstanden moest gaan afleggen kreeg ik vreselijke steken in mijn onderrug. Ik wist niet wat hier de oorzaak van was of hoe ik dit kon verhelpen. Tot ik steunzolen van Footlogics tegen kwam. Ik dacht ik ga ze even uitproberen misschien dat het helpt.

Footlogics

Mijn ervaring met steunzolen van Footlogics.

Meteen toen ik op de website kwam was alles voor mij overzichtelijk. Bij de producten kon ik meteen zien welke steunzolen voor mij zouden werken aan de hand van welke schoenen ik draag en wat voor soort klachten ik heb. Dat was voor mij ideaal aangezien ik helemaal geen verstand heb van steunzolen. Ik heb bij de producten een beetje rond gekeken en uiteindelijk mijn bestelling geplaatst. Naast dat de steunzolen zeker hun geld waard zijn, is de bestelling ook snel thuis aangekomen. Meteen na het eerste keer gebruiken van de steunzolen voelde ik meteen verlichting die ik al jarenlang niet had gevoeld! Ik kon weer op mijn gemak een eind gaan lopen zonder last te hebben van onderrug pijn. Dit was voor mij een verademing omdat ik nooit had geweten dat steunzolen het probleem zouden kunnen oplossen!