Onze newborn fotografie in Utrecht

newborn fotografie Utrecht

Dankzij mijn zoektocht naar newborn fotografie Utrecht is het mij gelukt! Nadat ik was bevallen wilde ik maar al te graag prachtige foto’s hebben van onze kleine wonder. Zelf de foto’s maken is natuurlijk een idee, echter wil ik met ons allemaal goed en wel op de foto. Als mijn man de foto maakt, dan is het plaatje niet compleet. Zodoende heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die mij hiermee kan helpen. Mijn man zegt dat hij geen fotogeniek is, al ben ik het hier niet mee eens. Maar goed, eerst maar eens een perfecte fotograaf zien te vinden!

newborn fotografie Utrecht

Online zoeken verloopt onwijs snel én goed

Dankzij mijn zoektocht op het internet heb ik het weten te vinden! Ik ben namelijk terecht gekomen op de website van tjeerdpauljacobs.nl. Zo heb ik er vervolgens voor gekozen om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Tijdens ons gesprek merkte ik direct dat hij verstand hiervan heeft. Voor mij was het vrij snel duidelijk dat ik hier aan het juiste adres ben. Nu alleen nog mijn man zover zien te krijgen zodat hij hiermee akkoord gaat.