Toneelschool de Toneelmeester

De Toneelmeester

Vooropleiding Theater Amsterdam de Toneelmeester biedt één van de beste opstappen naar de toneelschool. Als je het talenten traject volgt, krijg je overdag les, gedurende het seizoen. Om aan Talenten Traject deel te kunnen nemen moet je auditie doen bij één van de theaterscholen in Nederland en selectie vindt plaats bij één van de theaterscholen in Nederland. Het is belangrijk dat je ambities hebt in het vak acteren of je bent er al een keer mee bezig geweest. Toneelschool de Toneelmeester is de plek waar jij je kan ontwikkelen. Audities van toneelschool de Toneelmeester is geen makkie. Er worden naar veel aspecten gekeken van de acteur. Het is belangrijk dat je gewoon jezelf bent, want dan haal je het meeste uit jezelf eruit.

Mijn ervaring met de toneelschool

School

Een goede ervaring met de toneelschool de Toneelmeester heb ik zeker, de mensen hebben mij geholpen om deel te nemen aan een toneel studie. Ik heb les gehad en het was best intensief, maar ik vond dat niet erg, want mijn ambities lagen bij het acteren. Een grote ontwikkeling wat betreft acteer vermogen heb ik verbeterd en mijn passie ligt bij acteren.

Ik ga er mee door en ik hoop dat ik later de nieuwe Brad Pitt wordt.