Twijfels over je wasstraat?

Nederland telt meer dan honderd wasstraten. Dit is ook niet zo gek, want bijna niemand wil in een hele vieze auto rondrijden. Zodra kinderen figuurtjes op je auto gaan tekenen dan weet je dat het tijd wordt om maar weer eens naar een wasstraat in de buurt te navigeren. Wat me verbaast is dat er veel kwaliteitsverschil zit tussen de wasstraten. Als je met je auto door de carwash gaat wil je natuurlijk niet dat er na het wassen van je auto honderden waskrassen op je bolide zitten. 

Tips om de wasstraat te vinden die bij jou past

In dit artikel geef ik graag een aantal tips om de wasstraat te vinden die past bij jouw persoonlijke wensen. Deze zijn natuurlijk voor iedereen anders er bestaat naar mijn mening dan ook geen “beste wasstraat”. Dit zijn een aantal verwachtingen die klanten kunnen hebben bij een wasstraat: 

  • De wasstraat moet niet te duur zijn
  • De wasstraat moet zo min mogelijk waskrassen achterlaten
  • De wasstraat moet voorzien zijn van een stofzuigerplein
  • Tijdens het auto wassen moet je kunnen genieten van een kopje lekkere koffie
  • Het personeel van de wasstraat moet aardig zijn 
  • Als vaste klant wil ik korting ontvangen met bijvoorbeeld een washcard

Zoals je al ziet zijn er zeer veel verschillende wensen die klanten aan een wasstraat kunnen stellen. Het mooiste is natuurlijk als de lokale wasstraat aan al deze wensen kan voldoen. Dit is echter niet altijd heb geval. Kies dan het beste bedrijf uit die aan de meeste eisen voldoet. Als je twijfelt zou je nog een aantal kerel kunnen wisselen tussen de verschillende wasstraten om uiteindelijk een goed overwogen keuze te maken. Mocht je over geen enkele carwash in de buurt tevreden zijn dan kun je er natuurlijk ook altijd nog voor kiezen om je auto zelf te gaan wassen.