Welkom bij Autoschade Rotterdam

Autoschade Rotterdam helpt je graag weer op weg. Zij beschikken over de juiste kennis en ervaring om de schade naar behoren weg te werken. Het belangrijkste hiervan is dat zij werken met het beste materiaal om het goed uit te voeren.

Voor een paar weken geleden was ik druk bezig om mijn auto uit te pakken. Dit ging natuurlijk erg goed totdat ik per ongeluk een krat liet vallen. Het resultaat: Onwijs veel krassen op de auto en daar baal ik behoorlijk van. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om de schade te laten maken. Dan moest ik nog wel een geschikte garage zien te vinden die dit kan doen voor ons.

Online gezocht en terecht gekomen op de website van Autoschade Rotterdam

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar een garage waar ik snel terecht kan. Ook in de kosten wil ik hier niet al teveel aan uitbesteden. Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Autoschade Direkt. Dit bedrijf wist als geen ander hoe eenvoudig het kan zijn om een offerte op te laten maken. Middels het sturen van foto’s konden zij mij al een duidelijke prijsopgave aanreiken. De foto’s werden direct gemaakt en vervolgens kon ik die simpel uploaden op de website. Nog geen uur later kreeg ik al een offerte in de mail met de juiste prijzen waar ik naar zocht.